Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen


BESTELLING


Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Buxusrups.nl worden geleverd door DHL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij DHL. In deze email wordt daarnaast de track&trace code vermeld, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt via de code tevens vinden hoe laat uw bestelling wordt aangeboden bij uw verzendadres.
Het kan voorkomen dat u niet thuis bent tijdens de levering. In dat geval krijgt u een niet-thuis-code in uw brievenbus.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij hanteren een verzending van 1 tot 4 werkdagen. We verzenden altijd op maandag, woensdag en vrijdag. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

  • Maandag besteld   =   Woensdag verzonden
  • Dinsdag besteld   =   Woensdag verzonden
  • Woensdag besteld   =   Vrijdag verzonden
  • Donderdag besteld   =   Vrijdag verzonden
  • Vrijdag besteld   =   Maandag verzonden
  • Zaterdag besteld   =   Maandag verzonden
  • Zondag besteld   =   Maandag verzonden

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij DHL. U kunt altijd een email sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.


Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?
Zodra uw bestelling is binnengekomen bij Buxusrups.nl, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.


Wat is de huidige status van mijn bestelling?
Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending, zult u een email ontvangen met de verzendgegevens.


Ik heb geen ontvangstbevestiging, orderbevestiging of leveringsaankondiging ontvangen per e-mail, wat moet ik doen?
In dit geval kunt u het best contact opnemen met de klantenservice van Buxusrups.nl.


Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?
Verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling.


Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat de bestelling is aangemeld bij DHL, zult u een email ontvangen met track&trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van DHL.


Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?
Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.


Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?
Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met DHL. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Buxusrups.nl.


RETOURNERING


Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).


Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
>  Stuur een e-mail naar info@Buxusrups.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
>  Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
>  De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
Verzendkosten zijn voor uw rekening. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.


Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?
Natuurlijk krijgt u uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice.


Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?
De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.


OVERIGE VRAGEN
Helaas kunnen niet alle vragen aanbod komen op deze pagina. Mocht u nog overige vragen hebben aan Buxusrups.nl, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.
buxusrups